Segítség

 • Első lépések

  Szerződött Partnereink jogosultak a Partnerközpont használatára. A megújult shopunkban ügyfeleink  belépése megegyezik  régi webáruházunk belépési adataival!

  Amennyiben Önnek még nincs jogosultsága a belépéshez vagy elfelejtette  jelszavát, esetleg meg kívánja változtatni a régit, akkor kattintson az ELFELEJTETT JELSZÓ funkcióra.

  Rendszerünk válaszban a megadott e-mail címre küld egy automatikus válaszlevelet,  amelyben lévő linkre kattinva megváltoztathatja jelszavát.

 • Főoldal

  Belépése után a főoldalon található gombokra kattintva böngészhet termékeink között, megnézheti előző rendeléseit és szállítóleveleit, valamint a megtalálhatja számláit is.  

  A termékek menüpontban görgetheti végig  kínálatunkat, de innen vásárlást kezdeményezni nem tud. A képernyő jobb felső sarkában lévő ÚJ RENDELÉS  gombra kattintva léphet a rendelés menübe.

 • Rendelés

  1.Az ÚJ RENDELÉS gombra kattintva a Rendelés oldalra kerül.

   

   

  1. Első lépésként a lenyíló ablakban  válassza ki a telephelyet – amennyiben többel is rendelkezik- ahová a megrendelt termékeket kéri.
  2. Válasszon szállítási időpontot!
  3. Válasszon fizetési módot!
  4. Válasszon a szállítási opciók közül! Személyesen veszi-e  át telephelyünkön  megrendelését vagy kéri az áru GLS futárszolgálattal történő kézbesítését.

  5. Kattintson a RENDELÉS gombra a lap alján!  

   

  A következő oldalon tudja kiválasztani a rendelendő termékeit.

   

  Három lenyíló ablakú szűrővel – FŐCSOPORT , ALCSOPORT, MÁRKA – valamint egy NÉV ÉS VONALKÓD RÉSZE elnevezésű gyorskeresővel segítünk a tájékozódásban .
  Amennyiben tisztában van a keresett termék cikkszámának vagy elnevezésének  akár töredékével, akkor a NÉV , VONALKÓD része szűrést javasoljuk, mely már 3 karakter beírásával rendkívül gyorsan keres.
  Ha megtalálta a keresett terméket akkor a kívánt darabszám beírása után az ENTER gomb lenyomásával  tudja azt kosarába helyezni . Ha befejezte a vásárlást  akkor az oldal alján lévő három opció közül választhat.
  MENTÉS LEZÁRATLAN RENDELÉSKÉNT, TÖRLÉS  vagy ZÁRJA ÉS ELKÜLDI A RENDELÉST 
  .
  Első esetben lezáratlan rendelését még tetszőlegesen változtathatja. Rendelés zárás és  küldés esetén az eddig megszokottaktól eltérően NEM küldünk e-mailben visszaigazolást ehelyett saját partner oldalán jelenik meg az alábbi üzenet :

   

   

  A SZERKESZTÉS gombra kattintva rendelését módosítani tudja, a TÖRLÉS gombbal törölni és a ZÁRÁS ÉS KÜLDÉS funkcióval véglegesíteni. Végelesítést követően az alábbi állapotot fogja látni ha a RENDELÉSEK ÉS SZÁLLÍTÓLEVEK menübe lép a főoldalon.  

   

  Amennyiben a kijelölésben a dátum mellett balra található kis nyílra kattint megjelennek a szállítólevél és a rendelés részletei,melyet folyamatosan nyomon követhet.                                                                                         

  Amint rendszerünk feldolgozta a megrendelését akkor a rendelés részleteiben már egy lezárt státusz lesz látható                                                                                         

  Amikor munkatársaink számláját elkészítik az Ön oldalán is azonnal megjelenik a SZÁMLÁK menüpontban. Egyelőre jelenleg csak a számla számát , összeget, határidőket láthatja. Amennyiben már az új rendszerrel készül a bizonylat természetesen a részletes adatokkal fog megjelenni. A régi rendszerünkben szereplő még ki nem egyenlített számlák kerültek betöltésre a nyomonkövethetőség és folymatosság miatt .

 • Ha nincs raktáron...

  Amennyiben olyan terméket tesz a kosarába amiből nincs meg a kívánt mennyiség vagy egyáltalán nincs készleten a következő üzenetet kapja

  Ha a kevesebb készlet ellenére az igen gombra kattint akkor visszaigazolásában a termék előrendelésbe kerül és státusza az áru beérkezéséig FOLYAMATBAN.Ezen termékek eladási árát a folyamatos árváltozás és a devizaárfolyam ingadozása miatt előre nem tudjuk garantálni. Ha a hiányzó cikkre nem tart igényt rendeléséből törölheti. Amennyiben rendelésében tartja a termék beérkezésekor munkatársaink értesíteni fogják, illetve saját oldalán is figyelemmel követheti.

  A webáruházban 0 db-os készlettel rendelkező termékekre is adhat le rendelést ezt a rendszer automatikusan előrendelésbe veszi.

 • Beállítás, egyéb

  Amennyiben az első bejelentkezése után a megjelenő oldalain az oszlopok " összecsúszva" jelennek meg akkor a három egymás alatt lévő pontra vagy azok közvetlen közelébe helyezve a kurzort megjelenik egy " csúszka" amivel tetszőlegesen személyre szabhatja oldalainak megjelenését.

   

   

  Az oldal belépését követően 30 percig marad aktív, amennyiben nem használja ezt követően automatikusan kilépteti. Az időt nyomon tudja követni a képenyő jobb felső sarkában lévő visszaszámláló órán.